Handtassen op maat

Lees meer

Boeken op maat

Lees meer

Een plaats op het web?

Lees meer

Wij houden van vakwerk...

Lees meer

Code is mijn tweede taal

Lees meer

In deze schoenen wil je wel staan

Lees meer

Wij houden van vakwerk...

Wij houden van onze stiel

Je moet van je eigen werk houden. Passie voelen voor wat je zelf doet. Anders word je niet enkel oud, maar ook verbitterd.  Passie voelen voor onze eigen stiel, dat is wat we doen. We doen ons werk graag en we doen het steeds alsof we het voor ons zelf zouden doen.  

Lederwaren op maat

Liesbeth is ambachtelijk lederbewerker: ze maakt handtassen, lederen accessoires, schoenen...  op maat. Niet in grote reeksen die ergens in het buitenland worden geproduceerd, maar zoals het hoort. Met geduld, liefde voor het vak, kennis en vaardigheid. Ze werkt zich letterlijk 'uit de naad' om jou als klant net dat te geven wat maatwerk en vakwerk anders maakt.  Liesbeth Haesevoets selecteert haar eigen leder en materialen in binnen- en buitenland. Alle fasen van het productieproces gebeuren in het eigen atelier in Leuven en binnenkort ook in Hakendover (België). We kunnen dus spreken van een echt Belgisch product. Naast het maken van eigen modellen en reeksen, produceert ze kleine lederwaren en accessoires (armbanden, houders, portefeuilles, portemonnees, riemen...). 

Lees meer

Informatieverwerking & webontwikkeling op maat

Kris is auteur, historicus en webontwikkelaar. Dat kunnen 3 verschillende werelden lijken voor een buitenstaander, maar dat zijn ze in wezen niet. Een historicus verzamelt informatie en analyseert die. Een auteur zet informatie om in een leesbaar boek of verhaal. Een webontwikkelaar publiceert informatie en maakt die doorzoekbaar en opzoekbaar via een website of webapplicatie. Met AI (kunstmatige intelligentie) maak je het doorzoeken en analyseren van informatie een pak sneller en efficiënter. Omdat elk informatieprobleem om een oplossing op maat vraagt, programmeert Kris ook op maat. Met engelengeduld en ervaring.  

Een website die je zelf kan beheren?   Wat kan?

Papieren of digitale boeken op maat

Wil je een boek of schoolboek uitgeven?   

Oplossingen voor webdesign

Wat zeggen onze klanten & vrienden?

Jacques D en Anne D.

Liesbeth en Kris zijn innovatief in hun creaties en prettig-empathisch-volhoudend in de aanpak van hun projecten. Ze verstaan de kunst om op maat en met een vakkundig meesterschap, enthousiast kennis over te dragen.

David T.

Een overvloed aan kennis, die met passie en een ongebreidelde liefde voor het vak samengebracht wordt tot een kwalitatief product, om daarna nog eens extra overgoten te worden met een warme "Limburgse" gezelligheid. En dat laatste is iets waar ik als geboren en getogen Limburger toch recht-van-oordeel over heb, me dunkt ?

Voila, ik kan Liesbeth en Kris van Books&Bags niet op een andere manier omschrijven.

Als je de kans hebt, en je bent op zoek naar een product dat in hun expertise past, neem dan zeker eens de tijd om met een van hen (of allebei) een babbeltje te slaan. Ik garandeer u dat alles, wat hierboven beschreven staat, duidelijk zal worden.

Zo gaat dat nu eenmaal bij mensen die doordrongen zijn van datgene wat ze graag doen.

Ed S.

Toen we nog onderwijscollega's waren viel Liesbeth meteen op door haar enorme betrokkenheid bij het welzijn van de leerlingen. Verder was ze een uitmuntende lerares. Later bleek ook nog een ander talent op de voorgrond te komen binnen het domein van de handvaardigheid met het materiaal leder.

Kris was en is zo'n talentrijk man dat hij eigenlijk van alle markten thuis is. Hij is niet alleen de taalkundige en historicus maar eveneens een begenadigd muzikaal man en een computerwizard met daarnaast een meer dan gemiddelde in interesse voor stripverhalen. En last but not least ook meer dan een gemiddelde doe-het-zelver qua renovatiewerken. Beiden gaan ze steeds met volle overgave en passie ervoor om hun doelen te bereiken.

Lisa S.
Liesbeth was mijn (zeer gepassioneerde) leerkracht in het tweede middelbaar. We hadden meteen een klik en zijn steeds contact blijven houden. Tijdens mijn studies Journalistiek startte ze met haar prachtige Uit De Naad en interviewde ik haar hierover. Ze maakte ook een stijlvolle armband en sleutelhanger voor me, op maat gemaakt en met de grootste zorg. Liesbeth is super in alles wat ze doet en doet het vooral met 200% volle goesting. Bovendien is ze ook gewoon een enorm sociale en vlotte dame waarbij je je meteen op je gemak voelt.
Ivan M.
Ik ken Kris en Liesbeth nu ongeveer 17 jaar. Ik ontmoette Kris de eerste keer in de avondschool. Hij gaf er toen les in Adobe Flash. We bleven contact houden en in al die jaren heb Ik Kris, maar ook Liesbeth enorm zien groeien in hetgeen waar ze zo goed in zijn. Beiden zijn zo gepassioneerd en vol overgave met hun vak bezig. We zouden zeggen: “Dat het niet normaal is.” Het is een streling voor het oog om hen bezig te zien. Ze leveren dan ook prachtig werk. Het zijn niet alleen buitengewoon getalenteerde vakmensen, maar ook geweldig warme mensen.
Marc D.
In 2010 heb ik Kris leren kennen als webontwikkelaar voor mijn website. Deze werd door hem volledig op maat geprogrammeerd en was toen al zeer innovatief. Door zijn enorme ervaring, talent en passie voor het vak creëerde hij dan ook een meesterwerk voor ons bedrijf. Ook weten we zijn perfecte service en updates van het programma te waarderen.
Contacteer ons Bel me op 0497 94 40 81 Boeken kopen
Afrekenen