Handtassen op maat

Lees meer

Boeken op maat

Lees meer

Een plaats op het web?

Lees meer

Wij houden van vakwerk...

Lees meer

Code is mijn tweede taal

Lees meer

In deze schoenen wil je wel staan

Lees meer

CrowlEDitor

CrowlEDitor - online tekstverwerker met ingebouwde AI

Heel de inhoud van deze website en ook van deze pagina die je nu bezoekt, is gebouwd in CrowlEDitor!
CrowlEDitor

Slim bewerken van tekst

CrowlEDitor is een online tekstverwerker waarbij je als gebruiker je teksten online bewerkt. Je kan ook DOCX-, ODT-, HTML- of TXT-tekstbestanden in de editor slepen. Foto's in een Worddocumentworden automatisch naar de server verzonden.  

CrowlEDitor herkent tekst in afbeeldingen met behulp van artificiële intelligentie, kan teksten vertalen, herkent ook patronen en elementen in zowel tekst als afbeeldingen. 

Focus op structuur 

Je kan structuurelementen toevoegen, maar geen opmaak.

De focus ligt op inhoud, structuur en semantiek. De opmaak aanpassen (zoals kleuren en lettertypes kiezen) kan je niet.

De focus ligt op de structuur en betekenis (=semantiek), niet op opmaak. 

Muzikale en wiskundige notatie 

Muzikale notatie

Met eenvoudige instructies voeg je notenbalken, tablaturen (voor gitaar), noten en andere muzikale symbolen toe aan je document. 

Wiskundige notatie

Wiskundige symbolen kan je op even eenvoudige wijze toevoegen aan elke pagina.  

sqrt(16) bijvoorbeeld, zal automatisch als een vierkantstwortel worden afgebeeld in de uiteindelijke pagina. 

  Links toevoegen

Links toevoegen

Toevoegen en automatisch herkennen van linksnaar webpagina's, websites, e-mailadressen, telefoonnummers...

Bewerken van HTML-code

WYSIWYG naar HTML en terug

Je kan van elk document de HTML-code bewerken of HTML-code rechtstreeks invoeren in de tekstverwerker. Met één klik op de knop wordt de HTML-code geconverteerd naar een visuele weergave. 

HTML-code converteren met één muisklik. 

HTML-code met één muisklik converteren.

Integratie van Wikipedia 

Wikipedia

Als gebruiker kan je automatisch de inhoud van Wikipedia-artikels opvragen en toevoegen aan je documenten. 

Automatisch vertalen in meerdere talen 

Je kan een selectie van de tekst of de volledige tekst vertalen met een paar muisklikken. 

Vertalen
  

Integratie van online fotodatabank 

CrowlEDitor heef toegang tot 1,5 miljoen hoogstaande en rechtenvrije afbeeldingen. Je zoekt het gewenste onderwerp. De gekozen afbeelding wordt automatisch toegevoegd aan je document en gekopieerd naar jouw server. 

Meer dan 1,5 miljoen rechtenvrije afbeeldingen. 

Film en audio

Uiteraard kan je ook film en audio toevoegen aan je documenten. Die worden enkel getoond als je je document exporteert als een webpagina, niet wanneer je exporteert naar een drukklaar boek.  

Je kan film en audio in je document slepen of een YouTube- of VIMEO-link toevoegen. Plakken van HTML-code moet je niet doen. 

Interactieve kaarten toevoegen

Kaarten toevoegen.

Interactieve kaarten toevoegen kan snel en eenvoudig. De kaarteditor kent alle postcodes van België met bijhorende gemeente- en straatnamen. Ook de geolocatie (breedteligging, lengtegraad) of GPS-coördinaten worden automatisch toegevoegd. 

Export naar webpagina's en drukklare PDF's 

Export naar een boek.
  

CrowlEDitor exporteert naar deelbare webpagina's, drukklare PDF-bestanden en MS Word (doc-) bestanden. 

Herkennen van tekstinhouden en foto's

Slim herkennen van inhouden van teksten en afbeeldingen. Automatische koppelingen naar Wikipedia en andere documenten. 

CrowlEDitor herkent de inhoud van afbeeldingen. Hij weet ook waarover de inhoud van je teksten gaat en probeert op die manier zowel je teksten als je afbeeldingen slim van "labels" te voorzien waardoor ook al je andere documenten op een slimme manier aan elkaar  worden gekoppeld. 

Als je een foto toevoegt waarop tekst is afgebeeld, kan je de tekst uit de foto automatisch laten invoegen in je document. 

Oplossingen voor webdesign

Wat zeggen onze klanten & vrienden?

Jacques D en Anne D.

Liesbeth en Kris zijn innovatief in hun creaties en prettig-empathisch-volhoudend in de aanpak van hun projecten. Ze verstaan de kunst om op maat en met een vakkundig meesterschap, enthousiast kennis over te dragen.

David T.

Een overvloed aan kennis, die met passie en een ongebreidelde liefde voor het vak samengebracht wordt tot een kwalitatief product, om daarna nog eens extra overgoten te worden met een warme "Limburgse" gezelligheid. En dat laatste is iets waar ik als geboren en getogen Limburger toch recht-van-oordeel over heb, me dunkt ?

Voila, ik kan Liesbeth en Kris van Books&Bags niet op een andere manier omschrijven.

Als je de kans hebt, en je bent op zoek naar een product dat in hun expertise past, neem dan zeker eens de tijd om met een van hen (of allebei) een babbeltje te slaan. Ik garandeer u dat alles, wat hierboven beschreven staat, duidelijk zal worden.

Zo gaat dat nu eenmaal bij mensen die doordrongen zijn van datgene wat ze graag doen.

Ed S.

Toen we nog onderwijscollega's waren viel Liesbeth meteen op door haar enorme betrokkenheid bij het welzijn van de leerlingen. Verder was ze een uitmuntende lerares. Later bleek ook nog een ander talent op de voorgrond te komen binnen het domein van de handvaardigheid met het materiaal leder.

Kris was en is zo'n talentrijk man dat hij eigenlijk van alle markten thuis is. Hij is niet alleen de taalkundige en historicus maar eveneens een begenadigd muzikaal man en een computerwizard met daarnaast een meer dan gemiddelde in interesse voor stripverhalen. En last but not least ook meer dan een gemiddelde doe-het-zelver qua renovatiewerken. Beiden gaan ze steeds met volle overgave en passie ervoor om hun doelen te bereiken.

Lisa S.
Liesbeth was mijn (zeer gepassioneerde) leerkracht in het tweede middelbaar. We hadden meteen een klik en zijn steeds contact blijven houden. Tijdens mijn studies Journalistiek startte ze met haar prachtige Uit De Naad en interviewde ik haar hierover. Ze maakte ook een stijlvolle armband en sleutelhanger voor me, op maat gemaakt en met de grootste zorg. Liesbeth is super in alles wat ze doet en doet het vooral met 200% volle goesting. Bovendien is ze ook gewoon een enorm sociale en vlotte dame waarbij je je meteen op je gemak voelt.
Ivan M.
Ik ken Kris en Liesbeth nu ongeveer 17 jaar. Ik ontmoette Kris de eerste keer in de avondschool. Hij gaf er toen les in Adobe Flash. We bleven contact houden en in al die jaren heb Ik Kris, maar ook Liesbeth enorm zien groeien in hetgeen waar ze zo goed in zijn. Beiden zijn zo gepassioneerd en vol overgave met hun vak bezig. We zouden zeggen: “Dat het niet normaal is.” Het is een streling voor het oog om hen bezig te zien. Ze leveren dan ook prachtig werk. Het zijn niet alleen buitengewoon getalenteerde vakmensen, maar ook geweldig warme mensen.
Marc D.
In 2010 heb ik Kris leren kennen als webontwikkelaar voor mijn website. Deze werd door hem volledig op maat geprogrammeerd en was toen al zeer innovatief. Door zijn enorme ervaring, talent en passie voor het vak creëerde hij dan ook een meesterwerk voor ons bedrijf. Ook weten we zijn perfecte service en updates van het programma te waarderen.
Contacteer ons Bel me op 0497 94 40 81 Boeken kopen
Afrekenen